top of page

tir. 21. juni

|

Sankt Hanshaugen

PhysioAid - Kurs til inntekt for Ukraina

Årets mest meningsfulle kurs! Online og fysisk innhold.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
PhysioAid - Kurs til inntekt for Ukraina
PhysioAid - Kurs til inntekt for Ukraina

Tid og sted

21. juni 2022, 09:00 – 17:00

Sankt Hanshaugen, Pilestredet 48, 0167 Oslo, Norway

Gjester

Om arrangementet

Velkommen til en klinisk lærerik fagdag hvor all inntekt går til Flyktninghjelpens arbeid i forbindelse med krigen i Ukraina.

Vi har fått på plass en veldig spennende fagdag som kombinerer teori og praksis med online foredrag fra noen av fysioterapiens største internasjonale stjerner. 

Du kan melde deg på:

A) Online: hvor du får tilgang til online foredag beskrevet nedenfor

B) Online + fysisk:  Du får tilgang til online foredrag beskrevet nedenfor og fysisk program

Online: 

Toby Hall: "Low back related leg pain - the case the neural mobilisation"

Gwen Jull - "Neck Pain and Headache: who do we treat?"

Chad Cook - "Identifying responders to manual therapy treatment"

Audun Vestmoen - "Manuell behandling - fokus på pasient fremfor biomekanikk"

Fysisk program:

09:00 Velkommen

09:00 Gustav Bjørke: "Når våre venner blir våre fiender". Om langvarige symptomer - bakgrunn og tiltak. Teori og samtale med pasient

10:00 Håvard Moksnes: "Rehabilitering etter ACL og meniskskade"

11:00 Magnus Wallumrød: "Skuldersmerter - hvem bør henvises videre?"

12: 00 Pause

13:00

Workshop 1:

Audun Vestmoen: "Mobilisering med bevegelse - nakke og skulder"  Du  vil i denne workshopen lære ulike manuelle teknikker for nakke og  skulder som aktivt involverer pasienten. Vi vil også se på hvordan  pasientene kan utføre manuell behandling selv som en del av  behandlingen.

Workshop 2:

Simen Sletten: "Lumbalt prolaps - teori, klinisk undersøkelse og behandling". 

Denne workshoppen vil være en kombinasjon av teori og praksis og gjøre deg trygg på definisjoner, diagnostikk, når man bør vurdere operasjon og nevrologisk undersøkelse ved lumbalt prolaps. 

17:00 Takk for idag. 

Påmelding:  All inntekt vil gå til Flykningshjelpens jobb i krigen i Ukraina og det er ingen utgifter ved dette arrangementet.

For unngå utgifter til kurset, så vil kurset ikke inkluderer drikke og lønsj. Dette kan kjøpes i skolens kantine. 

For å bli med så melder du denne siden og overfører et valgfritt beløp over 1 000,- til Flyktninghjelpen via denne lenken: https://www.flyktninghjelpen.no/mulligan/

Er du student eller nyutdannet så kan du overføre valgfritt beløp over 500,- via den samme linken. 

Om foreleserne: 

Dr. Chad Cook. 

Chad Cook, PT, PhD, MBA, FAPTA er professor ved Duke University. Han er forsker, fysioterapeut og har 22 års erfaring som akademiker. Han har publisert over 300 fagfellevurderte artikler og vært hovedforeleser på mange kongresser. Dr. Chad Cook har mottatt mange priser for sin forskning. 

Dr. Toby Hall

Dr. Toby Hall er spesialist i muskel-skjelett  fysioterapi med utdannelse fra UK i 1985, etterfulgt av MSc i 1996 og  PhD i 2010. Han er adjungert førsteamunensis på Curtin universitet. Toby har holdt mange presentasjoner på internasjonale konferanser, publisert  mere enn 20 bokkapitler og 140 fagfellevurderte artikler omhandlende  manuell terapi, cervikogen hodepine og om det perifere nervesystemet.

Han  gjennomgår jevnlig artikler for ulike journaler, er en del av det  internasjonale rådgivende panelet for journalen "Musculoskeletal Science  & Practice" og er assisterende redaktør for Journal of Manual and  Manipulative Therapy. 

Professor Gwen Jull: 

Gwendolen Jull AO, Dip Phty, Grad Dip Manip Ther, M Phty, PhD, FACP.  

Gwen er emeritus Professor i Fysioterapi ved The University of  Queensland, Australia. Hun er spesialist innenfor muskel-skjelett fysioterapi. Hennes forskning, undervisning og kliniske interesse er innenfor nakkeplager. Hun har publisert over 300 artikler hvor det meste er innenfor nakkesmerter og hodepine hvor forskningen har involvert kvantifisering av endringer i det neuromuskulære, sensorimotoriske og leddmessige hos pasienter med nakkesmerter samt implikasjoner for undersøkelse og behandling. Gwen har publisert 3 bøker, vært hovedtaler over 100 ganger og undervist på kongresser i Australia og internasjonalt. Hun er medredaktør i tidsskriftet "Musculoskeletal Science and Practice"

Håvard Moksnes

Håvard Moksnes er fysioterapeut med videreutdannelse i idrettsvitenskap. Han gjennomførte doktorgradsdisputas i mai 2013, hvor han forsvarte sin avhandling på " Functional and radiological outcomes  following a non-operative treatment algorithm after ACL injuries in  skeletally immature children ". Håvard er fortsatt aktiv i  forskningsmiljøet og er ansvarlig for drift og utvikling av «The  Pediatric ACL Monitoring Initiative (PAMI)», som er et internasjonalt  register for behandling av korsbåndsskader hos barn. PAMI er tilknyttet  European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery & Arthroscopy  (ESSKA), samt prosjekter knyttet opp mot funksjonstesting og retur til  idrett etter fremre korsbåndsskader.

Håvard jobber også som idrettsfysioterapeut, primært med  oppfølging av kneskader ved Olympiatoppen og Idrettens Helsesenter. Han  er tilknyttet det medisinske støtteapparatet rundt kvinnelandslaget i  fotball.

Gustav Bjørke

Gustav Bjørke er manuellterapeut, og jobber til daglig primært med  langvarige, sammensatte smerte/ symptomlidelser ved Hans & Olaf  Fysioterapi i Oslo. Han har 2 års kognitiv utdanning og har også veilederutdanning, i tillegg til 35 års erfaring primært fra privat  praksis. Lang erfaring også fra undervisning og kursvirksomhet innen  muskelskjelett-feltet i en biopsykososial ramme. Han er glad i å lese  for å forstå mer om mennesket, hvorfor vi tenker, føler og oppfører oss  som vi gjør.

Magnus Wallumrød

Magnus Wallumrød er spesialist i manuell terapi og jobber til daglig som kliniker på FysioTeam i Hamar. Magnus har spesialisert seg innenfor skuldersmerter og har vært en del av det anerkjente skulderteamet på Lovisenberg Diakonale Sykehus. Magnus har tidligere holdt foredrag om blant annet diagnostikk av skuldersmerter og når de bør henvises videre. 

Simen Sletten

Simen jobber som manuellterapeut for herrelandslaget i alpint og på Volvat. Han er  utdannet fysioterapeut i Danmark, og har en mastergrad i manuellterapi  ved Universitetet i Bergen. Tidligere har han tatt en bachelorgrad i  «Fysisk aktivitet og helse» ved Norges Idrettshøgskole. Simen har stor interesse og har fordybet seg de seneste årene innenfor lumbalt prolaps og har også holdt foredrag om dette. 

Audun Vestmoen

Audun Vestmoen er fysioterapeut med videreutdannelse til Manuellterapeut  og jobber som kliniker og underviser. Under MT studiet på University of  Queensland ble han undervist i nakke og hodepine av deres verdenskjente  forskningsteam. Hans engasjement innenfor hodepine startet her og han  har assistert professor Gwen Jull i flere kurs om nakke og hodepine. Audun har utviklet egne kurs i nakkesmerter og hodepine. Han har holdt foredrag på ulike kongresser og fagdager. I tillegg til dette har han stor interesse innenfor manuell behandling. I 2019 ble Audun Norges første underviser innenfor Mulligan Konseptet. Audun holder jevnlig Mulligan kurs og underviser også workshop og fagdager innenfor manuell behandling. 

Har du spørsmål så kontakt oss på kurs@mulligan.no

Billetter

  • Online + fysisk

    For å bli med så registrer du deg på denne siden og overfører valgfritt beløp over 1500,- til Flyktninghjelpen via denne lenken: https://www.flyktninghjelpen.no/mulligan/ Du vil få tilgang til online foredrag og være påmeldt til foredrag og workshops.

    kr 0,00
  • Online

    For å bli med så registrer du deg på denne siden og overfører valgfritt beløp over 1500,- til Flyktninghjelpen via lenken: https://www.flyktninghjelpen.no/mulligan Online billett gir deg tilgang til online foredragene: - Chad Cook: "Identifying responders to manual therapy treatment" - Gwen Jull: "Neck Pain and Headache: who do we treat?" - Toby Hall: "Low back related leg pain - the case the neural mobilisation" - Audun Vestmoen: "Manuell behandling - fokus på pasient fremfor biomekanikk"

    kr 0,00

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page